Gokartbanan helati'n

jag skrev inte i tisdags för jag hann inte, men iaf tisdags var det tänkt att vi skulle fara upp och köra gokart men det blev inte. men sen på kvällen var jag med Linn. vi hade typ kul:) sen i onsdags minns jag inte om jag gjorde något speciellt, nivet guldfisksminne:], sen igår var jag på gokartbanan hela dagen, jag hjälpte sommarjobbarna att sköta hyrkarten osv:) sen idag har jag inte gjort något speciellt än, men sen ska jag upp till gokartbanan:)

det vart ett konstigt inlägg men jag skrev igårkväll, men då kom jag bara till startsidandär man loggar in...

/LolloU


Rolig Fakta



/LolloU

LINN ÄR BÄST<3

förlåt att jag inte har skrivit sen jag kommit hem från lycksele men jag har inte orkat, men jag skriver lite kort om de nu; vi for på tisdag, en tråkig bussresa men man ringde petra och pratade :) sen på onsdagen var det tänkt att jag skulle köra, men då hade man ju feber:(:(:(:(:(:( men sen på torsdagen hade jag feber men jag var med kompisar och spelade fotboll på gokartbanan iaf. lite feber hotar inte mig för att ha skojj:). sen på torsdagkväll var man feberfri :D så då var man bara jätteförkyld, men jag körde på fredagen:D den tävlingen gick inge bra.. det regnade hela dagen, inte ens ett litet uppehåll på 5 minuter typ! men det gick ganska bra till finalen, då hade jag en bra plasering, men då snurrade man ju.. ni vill int veta hur sur jag vart?! men sen for vi hem på kvällen efter prisutdelningen.

sen idag har jag varit hos min faster och firat min lillkusin som fyller 5 år:) sen var det tänkt att jag skulle vara med linn, men de vart inte, så då var jag med elin, sofia och vilma istället, vi körde först tre sura ägg innan elin hade kommit, sen for vi till mig och spelade wii och då kom elin också:) sen efter vi spelade wii och vilma hade farit hem, så gick vi upp och satte oss vid datorn:] sen for vi ut och sprang, vi skulle springa eljuspåret men då fick jag jätteont i foten så elin och sofia fick springa före mig och efter ett tag vände jag för att jag hittar typ inte i skogar också för att de inte är kul å sprionga själv:](A) men nu vet jag inte vad jag kan skriva mer men imorgon ska jag upp och träna också ska jag kanske vara med VÄRLDENS BÄSTA LINN<3 så måste typ sova nu annars har jag ongen konsentration imorronnär jsg ska köra men jsg ska försöka skriva imorron

/LolloU

Lycksele

igår hade jag tänkt följa elin och sofia ut och springs eljuspåret, men då hade man fått ont i halsen:( men nu idag ska man packa för vi ska till lycksele och körs två gokarttävlingar :D hoppas bara att man mår bättre imorron så man kan köra annars får man hoppas att man kan köra på fredag:)
men nu ska jag fortsätta packa
Ha det bra!
/LolloU



Veckans Roliga Fakta

Estrella är populärare än OLW

jag kommer skriva en rolig fakta nångång i veckan ungefär:)

/LolloU


JAG ÄR SMARTAST:O

jag är inte smart, när jag skrev vad jag och petra hade gjort skrev jag nästan allt på fel dag.. ni får kolla i inlägget där jag skrev vad vi gjorde för lite mer detaljer. men iaf i söndags var vi på rallycross det var typ kul:) i måndags badade vi, i tisdags spelade vi minigolf, i onsdags paddlade vi och i torsdags körde vi gokart.
idag så har jag varit hos moster då spelade jag xbox med emil:)(lillkusin:)) vi spelade först ratchet and clank (eller vad de nu heter och stavning:]) sen spelade vi teris och efter det spelade vi ishockey (NHL 08) sen efter middan var jag med elin och sofia:) vi ringde till nåra av deras kompisar bland annat:) sen har det intet hänt så mkt. ska försöka att skriva imorron:)

/LolloU



Petra<3

nu har jag inte skrivit så mkt, men jag har ju varit med PETRA hela tiden;D i lördags kom petra och då bäddade vi och lite sånt där, på söndagen så for vi och bada på VB vi hade typ kul. vi gjorde lite grejjer, inga detaljer. sen efter vi hade badat och ätit middag for vi till några gokartkompisars stuga, då åkte vi båt, och då gjorde janne (pappan hos dom vi hälsade på hos:]) så det bara sprutade vattenxD jättekul:D sen badade vi i havet eller sjön minns int vad det var:] sen på måndagen spelade vi minigolf, petra vann med 4 poäng 95-91:[ sen minns jag inte vad vi gjorde. i tisdags i onsdags paddlafr vi kanot, vi höll typ på att tippa 2 ggr för vi hade en jätteostabil, sen då fick vi en stabilare och då gick det bättre:) sen åt vi middag sen for vi till bergsbyn och åt glass. sen i går (onsdag) så körde vi gokart;D men njag kunde int träna så mkt för jag fick nackspärr eller vad det het. så jag har ont i nacken nu;( sen när vi kom hem satt petra vid datorn och jag spelade på hennes ds;D sen packade vi, åt middag och skjutsade petra till busstationen. det är typ det spm vi ha gjort;D

jag lämnade tomt på tisdagen för jag minn int vad det var vi gjorde då, jag skriver vad det var aå fort jag kom på det:) jag vet att det vart ett konstigt inlägg mne jag har inte tid att kolla igebom det nu för jag ska typ sova snart

/LolloU


FAKTA OM PETRA:D<33

FAKTA OM PETRA:
Namn:
Petra
Ålder:12
Bor:9 mil från övik
Hårfärg:BLONDIN
Ögonfärg:blååå
Har på sig:trosa,bh,shorts,linne,addidaströja,hårband
Hobby:GOKART
Intresse:gokart,killar,ute,cross,skoter,mm
Pojkvänn:dedu;)
Pojkvänner hon haft tidigare:robin,mattias,viktor,victor,abran,gustaf,jonas,simon,kevin,adrian,david,anton,adrian,
Gör just nu:pratar med pojkvännen;)
Fobier:SPINDLAR:S:S:S
Fantiserar om:vinna alltihop:D:D:D:D;););));
IM THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<33

då fick ni veta de:)

/LolloU

Sommarglass=)

www.sommarglas.com är en hemsida där man kan få gratis glasschekar till sin mobil, så man får en valfri glass från GB-Glace. det är gratis att bli medlem. man ska samla ihop 65 poäng och då skickas en glasscheck till din mobil:)

en fin bild som jag gjorde på paint :]


APBERGSHELLVETTET

VAFAN?! APBERGET LAGGAR 24/7 KÄNNS DET SOM, DET ENDA SOM VAR POSSITIVT MED APBERGET IDAG VAR TYP ATT MAN KUNDE SKRAPA APLOTTEN?! SERRIÖST JAG SKULLE TRYCKA PÅ NYA DIARIUM (NI VET PÅ HÖGER SIDA) DÅ VART "NYA-KNAPPEN" LJUSBLÅ OCH SAMMA SAK NÄR JAG SKULLE TRYCKA PÅ SLUMPADE OCH VÄNNER OCKSÅ, OCH SAMMA SAK NÄR JAG SKULLE PROVA PÅ NYHETER?! OCH NÄR JAG SKULLE SKRIVA EN SAK I CHATTEN SÅ KOM DE ALDRIG FRAM, DET "STOG" BARA ATT DE HÅLLER PÅ ATT SKICKAS, OCH JAG KUNDE INTE LOGGA UT FÖR ATT KOLLA OM DET BLIR BÄTTRE OM MAN LOGGAR UT OCH IN IGEN,  MEN MAN VAR TVUNGEN ATT KRYSSA SIDAN FÖR ATT DE SKULLE HÄNDA NÅTT?! ASSÅ JAG BLIR SÅÅÅ IRRITERAD! APBERGET BRUKAR VARA KUL SÅ LÄNGE DET INT LAGGAR...

090709

idag har jag inte gjort nånting heller, men de har inte funnits ngn att vara med. men sen så bjöd mormor oss på middag, det blev kinamat =) jag åt friterad kyckling och ris, det ät jag alltid när vi ät kinamat:] sen gick jag, mamma, mormor och meya på promenad:) då fick jag åka ungefär 50 meter på mormors rullator:] vi pratade om allting typ:) också fick hon se mina msrsvin:)<3 sen har jag typ sovit på mamma när vi såg ett gammalt grannfejdenprogram. men nu ska jag sova

Drutten<3

Världens gulligaste marsvin<3

jag vet att ni har fått bilderna tidigare men jag har inte tid att söka några nya

/LolloU

YEEY!:D

NU VART LOLLO GLAD, STATISTIKEN HAR ÖKAT:D

090708

idag har jag inte gjort någonting, har försökt hitta ngn att vara med men antingen var dom inte hemma eller så skulle dom göra nått annat. sen hjälpte jag mamma att mäta för hon skulle kolla så hon hedde nå "pinnar" raka (jag vet inte vad dom het) i rabatten (stavning) sen efter ett tag gick jag och mamma till konsum för hon skulle köpa kaffe. sen har jag typ inte gjort nånting.
jag vet typ inte vad jag kan skriva men ni får en liten bild på meya

 

/LolloU

bilder=)

jag vet inte vad jag kan skirva om så ni får lite bilder:)


Världens gulligaste marsvin<3
    
                                               Gena<3
Världen gulligaste marsvin<3 


gokart i finland   körde gokart i finmland
                                                 
världens guligaste dobbra<3    Meya<3

Meya & Drutten<3   Meya och Drutten<3

Drutten<3Drutten<3







/LolloU

jag kommer inte uppdatera så ofta!

jag kommer inte uppdatera så ofta men iaf i onsdags var jag på stadsfesten med nina vi åkte karusseller (stavning?) och lite annat=) sen sovde hon över till på torsdag vi sovde i våran husbuss sen vare ngra som slog på bussen av en anledning vi vet vilka ni är :] sen i torsdags gjorde vi typ ingenting, vi följde mamma och pappa upp på solbacken, jag och nina gick till arken medans mamma och pappa for på jula och maxi:) sen ville jag köpa lite godis till mina marsvin men jag hade inte med mig ngra pengar så jag sprang till maxi och hämtade pengar sen sprang jag tillbaka och plockade lite. sen skjutsade vi hem nina. sen på lördag var jag mamma papp och victor på stadsfesten, vi åkte två karuseller radiobilarna och virvellvinden eller vad den nu het?den dära man sitt i en kopp och sen snurrar den typ?:] sen fick jag en T-shirt som det stog Tingeling betyder jag ingenting? på. bild kommer senare när jag har tagit en. sen var jag med johanna en stund. sen igår (söndag) har jag inte gjort ngt speciellt typ, jag har varit i "gymet" och städat gast jag städade inte :] sen var jag med elvira en liten stund, sen åt vi middag å sen for vi till mobacken och hälsade på ngra=)

men nu kan jag inte skriva mer för jag ska sova. men skriver kanske mer sen

/LolloU


RSS 2.0